marigallerii

KÄYTTÖEHDOT

Teokset myydään:

Signeerattuna

Ripustusvalmiina (sivut maalattuina ja ripustusvaijeri asennettuna)

Vernissaviimeisteltynä

Aitoustodistuksen kanssa

Toimitus Suomeen

Teokset postitetaan noin 7vrk sisällä maksusta. @marigallerii ei vastaa Postin, Matkahuollon tai muun käytetyn tavarantoimittajan viiveistä. Postipaketista toimitetaan seurantakoodi asiakkaalle. Asiakas voi halutessaan ostaa teoksen toimitukseen särkyvän paketin lisän ja se onkin suositeltavaa. Postikulut määräytyvät paketin koon perusteella.

Teosten toimituksesta kotiovelle tai muuhun paikkaan sovitaan aina erikseen. Toimituksesta peritään kilometrikorvaus 0,44snt/ km, ellei muuta ole asiakkaan ja taiteilijan välillä sovittu.

Teoksen voi myös noutaa @marigallerii:n studiolta Luumäeltä.

Toimitus ulkomaille

Teokset postitetaan noin 7vrk sisällä maksusta. @marigallerii ei vastaa Postin, Matkahuollon tai muun käytetyn tavarantoimittajan viiveistä. Postipaketista toimitetaan seurantakoodi asiakkaalle. Ulkomaanpaketteihin ei voi ostaa särkyvän paketin lisää, joten asiakas tiedostaa postituksen riskit. Postikulut määräytyvät paketin koon perusteella.

Nft-teosten toimitus

Teokset toimitetaan noin 7vrk sisällä maksusta. Asiakkaalla tulee olla oma kryptotili perustettuna.

Tuotteen palautus

Teoksilla ei ole palautusoikeutta. Teoksia on mahdollisuus tulla paikan päälle katsomaan @marigallerii:n studiolle Luumäelle.

taide