marigallerii

Tapahtumat

Unikuvia -taidenäyttely

Aika: 30.5.-17.6. ja 1.-29.7.

Paikka: Mikkelin pääkirjasto, Luumäen pääkirjasto

Sivut: Unikuvia- taidenäyttely

Info: Unikuvia-taidenäyttely kiertää ensin Mikkelin pääkirjastossa 30.5.-17.6. ja siirtyy sitten Luumäen pääkirjastoon 1.-29.7. väliseksi ajaksi. Näyttelyn teokset ovat myytävänä alennettuun hintaan näyttelyn ajan.

Dipping into exhilaration -yhteisnäyttely, Helsinki

Aika: 12.2.-3.3.2022

Paikka: Galleria Fogga, Lauttasaarentie 6, Helsinki

Sivut: https://www.fogga.fi/dipping-into-exhilaration/

Info: Iloa ja inspiraatiota sisältäviä teoksia!

Lintutarha -yhteisnäyttely, Helsinki

Aika: 26.2.-17.3.2022

Paikka: Galleria Art Frida, Korkeavuorenkatu 25, Helsinki

Sivut: https://www.artfrida.fi/naeyttelyt

Info: Lintuaiheinen yhteisnäyttely


Kurssit

Mielenrauhaa mandalamaalauksesta

Mielenrauhaa mandalamaalauksesta on hyvän mielen kurssi, jossa opit mandalamaalauksen perustekniikat. Mandalamaalaus on oiva keino tyhjentää mieli ja keskittyä hetkeksi vain väreihin ja muotoihin.

Kurssiin sisältyy maalaustarvikkeet sekä kaksi valmista 20 x 20cm taulupohjaa, joihin pääset luomaan oman visiosi. Kurssin jälkeen voit halutessasi jättää työsi kuivumaan ja se viimeistellään korkealaatuisella vernissalla kestämään aikaa. Lisäksi maalauksiin asennetaan ripustusvaijeri. Voit noutaa valmiit taulut muutaman päivän kuluttua tai vaihtoehtoisesti ne postitetaan sinulle.

Paikka: Sovitaan erikseen

Aika: erikseen tilattava kurssi

Kesto: 90min

Hinta: 119e, töiden postitus 5e

Acrylic pouringin perusteet

Acrylic pouring eli akryylikaato on hauska ja monipuolinen tekniikka maalata aivan uudella tavalla! Tekniikka on helppo oppia ja sopii aivan kaiken ikäisille. Aiempia taitoja maalauksesta tai taiteen tekemisestä ei tarvita.

Kurssiin sisältyy maalaustarvikkeet sekä kaksi valmista taulupohjaa (20 x 20cm ja 25 x 20cm), joihin harjoittelemme kahta erilaista akryylikaatotekniikkaa. Halutessasi voit maalata useammankin taulun pientä lisämaksua vastaan. Kurssin jälkeen työt jäävät kuivumaan ja ne viimeistellään puolestasi korkealaatuisella vernissalla. Maalauksiin asennetaan myös ripustusvaijeri. Voit noutaa valmiit taulut muutaman päivän kuluttua tai vaihtoehtoisesti ne postitetaan sinulle.

Paikka: Sovitaan erikseen

Aika: erikseen tilattava kurssi

Kesto: 90min

Hinta: 109e, töiden postitus 5e

Kivien maalausta akryylimaaleilla

Kivien maalaus on mukavaa puuhaa koko perheelle! Opettelemme kurssilla pistemaalaus- ja akryylikaatotekniikat sekä sovellamme taitojamme luonnonkiviin.

Kurssiin sisältyy valikoima luonnonkiviä, joista voit valita kaksi mieleistäsi maalattavaksi. Voit myös tuoda mukanasi omia kiviä, cd-levyjä, kumisaappaita tai mitä vain keksitkään maalattavaksi!

Kurssiin sisältyy maalaustarvikkeet. Kurssin jälkeen voit jättää esineesi kuivumaan ja ne viimeistellään sinulle korkealaatuisella vernissalla kestämään aikaa ja säätä. Voit noutaa valmiit esineet muutaman päivän kuluttua tai vaihtoehtoisesti ne postitetaan sinulle.

Paikka: Sovitaan erikseen

Aika: erikseen tilattava kurssi

Kesto: 90min

Hinta: 99e, töiden postitus 5e

Kustomoi oma kurssisi!

Onko sinulla aivan huikea taideidea? Kiinnostaako sinua järjestää polttariporukalle toimintaa taikka hääpäivän kunniaksi tunnelmaa? Ota yhteyttä, toteutetaan taideunelmasi yhdessä!


Ideoita:

- samppanjaa ja maalailua

- maalaustyöpaja kotonasi

- meditatiivinen maalauspäivä

- maalausta lapsille

- abstraktin maalauksen alkeet

- pilvien maalausta

- geometristä maalausta

- sinun ideasi!

taide