marigallerii

Unikuvia -taidenäyttely 2022

Idea Unikuvia-näyttelyyn syntyi vuonna 2021-2022 maalaamastani "Oriental dreams" -teoksesta. Upposin ajatuksissani tähän maalaukseen moniksi toveiksi ja koin sen värimaailman rauhoittavaksi, jopa unenomaiseksi. Halusin jatkaa tuon tunnelman työstämistä ja alkuvuoden 2022 aikana syntyikin kokonainen sarja erilaisia unikuvia. Unissa ihmisen mielikuvitus pääsee laukkaamaan. Unissa myös käsitellään usein monenlaisia tunteita ja arjen tapahtumia. Unessa kaikki on mahdollista. Unet ovat usein moniselitteisiä ja tarjoavat monia vastauksia. Samaan tapaan pyrin Unikuvia-näyttelyn töissäni kutkuttelemaan katsojan mielikuvitusta ja houkuttelemaan esiin katsojan oman tulkinnan ja tunteet. Mitä sinä näet?

Unikuvia-taidenäyttely järjestetään ensin Mikkelin pääkirjastossa 30.5.-17.6., jonka jälkeen näyttely siirtyy Luumäen pääkirjastoon 1.-29.7. väliseksi ajaksi. Näyttelyn kokoonpano voi vaihdella näyttelytilan mukaan. Suurin osa tällä sivulla esitetyistä teoksista on nähtävillä kummassakin näyttelyssä. Teokset ovat alennuksessa näyttelyiden ajan. Toimituskulut eivät sisälly alennushintaan. Toimituksesta sovitaan asiakkaan kanssa erikseen. Yhteyttä voit ottaa laittamalla viestiä yhteydenottolomakkeella tai laittamalla suoraan sähköpostia osoitteeseen marigallerii(at)gmail.com.

Teokset ovat myös vuokrattavissa! Yksityishenkilöt: ota yhteys yhteydenottolomakkeella, yritykset: ota yhteyttä artkoti.fi!

Lämpimästi tervetuloa Unikuvia-näyttelyyn!

taide