marigallerii

Taidetta juuri Sinulle!

@marigallerii tarjoaa sinulle värikylläistä ja modernia taidetta kotiin tai lahjaksi annettavaksi. Teokset toteutetaan laadukkailla akryylimaaleilla kestäville kanvaaseille. Vernissaviimeistely varmistaa, että taideteos kestää aikaa vuosikymmenet. Jokaisesta fyysisestä taideteoksesta toimitetaan myös aitoustodistus, joka takaa teoksen olevan uniikki ja aito.

Oletko jo tutustunut @marigallerii taidetarjontaan? Kuvagalleriassa on nähtävillä jo myytyjä teoksia ja tilaustöitä. Mikäli sinulla heräsi idea juuri tarpeisiisi räätälöidystä taideteoksesta, ota yhteyttä niin suunnitellaan ja toteutetaan unelmasi yhdessä!

Oletko kiinnostunut digitaalisesta taiteesta? Alta löydät nft-taiteen hinnaston yksityisille silloin, kun haluat teettää täältä hankkimastasi taideteoksesta digitaalisen kopion tai uniikin digitaalisen taideteoksen toiveidesi mukaan. Taiteilijan provisio tarkoittaa sitä osuutta, jonka taiteilija saa myyntivoitosta silloin, kun myyt nft-taideteoksesi kolmannelle osapuolelle. Suuremmalla provisiolla teoksen myyntihinta on huokeampi. Mikäli olet kiinnostunut hankkimaan vähintään viisikymmentä kappaletta nft-versioita, kannattaa tutustua yrityshinnastoon.

NFT-taiteen hinnasto

Nft-paketti "pronssi"

Haluamasi määrä nft-kopioita fyysisestä taideteoksesta. Tässä paketissa taiteilijan provisio on 10%.

40€/ kpl

Nft-paketti "hopea"

Haluamasi määrä nft-kopioita fyysisestä taideteoksesta. Tässä paketissa taiteilijan provisio on 7,5%.

70€/kpl

Nft-paketti "kulta"

Haluamasi määrä nft-kopioita fyysisestä taideteoksesta. Tässä paketissa taiteilijan provisio on 5%.

100€/ kpl

Nft-paketti "platina"

Haluamasi määrä nft-kopioita fyysisestä taideteoksesta, jotka yksilöidään toiveidesi mukaan uniikeiksi versioista alkuperäisestä teoksesta. Tässä paketissa taiteilijan provisio on 2,5%.

150€/kpl

Nft-paketti "uniikki"

Uniikki digitaalinen taideteos, joka toteutetaan toiveidesi mukaan. Tässä paketissa taiteilijan provisio on 2,5%.

300€/ kpl

Tilaustyön toteutus

Onko sinulla valmis idea vai vasta aavistus siitä, mikä miellyttäisi silmääsi? Pohditaan yhdessä unelmasi toteutus! Voit toimittaa sanallisia kuvauksia ajatuksistasi tai kuvia maalauksista, joiden tyyli tai värit miellyttävät silmää.

Kerrottuasi toiveesi, saat arvion työn toteutusmahdollisuuksista, toimitusajasta ja hinnasta. Maalauksia on mahdollista toteuttaa lähes kaiken kokoisena pyöreille, nelikulmaisille ja suorakulmaisille kanvaaseille. Maalauksissa on mahdollista käyttää tehosteena lyöntimetalleja tai aitoa lehtikultaa,  jotka hohtavat kauniisti valon osuessa niihin.

Saat vähintään yhden luonnoksen toteutettavasta työstä. Luonnoksen hyväksyttyäsi alkaa taideteoksen luominen. Työn valmistuttua saat kuvia maalauksesta tai voit tulla sitä katsomaan paikan päälle Luumäelle ennen työn toimitusta. Teoksen maksu tapahtuu laskulla, jonka toimitan esimerkiksi sähköpostiisi.

Maalaukset toimitetaan ripustusvalmiina, eli ne eivät välttämättä vaadi kehystystä. Kanvaasien sivut on maalattu, joten teos näyttää hyvältä myös sivulta katsottuna. Toimitustavan voimme sopia erikseen. Toimitusmahdollisuuksia ovat Posti, Matkahuolto, nouto tai joissain tapauksissa jopa toimitus paikan päälle.

Nft-taiteen tilaaminen ja toteutus tapahtuu samalla tavoin kuin fyysisen taideteoksen. Toimitus toteutetaan sinun kryptolomakkkoosi erikseen sovitulla tavalla. Maksuvaihtoehtoina ovat raha (euroina) tai kryptovaluutta euroihin suhteutettuna.

Tehdään taideunelmistasi yhdessä totta!

taide