marigallerii

Tuo yrityksesi uudelle vuosikymmenelle!

Taide kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja se on myös oiva sijoituskohde. Työympäristöstään välittävä yritys luo taiteella tiloihinsa viihtyvyyttä. Harkiten valittu taideteos viestii yrityksen arvoista.

Digitaalinen nft-taide nostaa suosiotaan erityisesti sijoituskohteena. Moderni yritys hankki nft-taidetta yrityslahjoiksi tai työntekijöilleen.

@marigallerii tarjoaa yrityksellesi mahdollisuutta yhdistää nämä kaksi taiteen muotoa. Suunnitellaan yhdessä yrityksesi teemaan ja arvoihin sopiva fyysinen taideteos, joka yrityksesi tiloissa viestii yrityksesi sanomaa. Luodaan tästä teoksesta myös tarvittava määrä digitaalisia nft-versioita, joita yrityksesi voi jakaa asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja omille työntekijöilleen. Digitaalisiin kopioihin on mahdollista lisätä esimerkiksi yrityksen logo tai iskulause.

Tuotteet ja hinnasto

Fyysinen taideteos

Akryylimaalaus tai sekatekniikka kankaalle. Hinta määräytyy koon ja tekniikan mukaan.

alk. 300€

Nft-paketti "simppeli"

Kaikki kopiot ovat identtisiä versioita alkuperäisestä maalauksesta, asiakas hoitaa jakelun itse. 10% provisio. Minimitilausmäärä 50 kpl.

alk. 20€/kpl

Nft-paketti "kustomoitu"

Kopiot aluperäisestä maalauksesta ovat yksilöity esimerkiksi numeroinnilla tai muulla yhdessä suunnitellulla tavalla, asiakas hoitaa jakelun itse. 5% provisio. Minimitilausmäärä 50 kpl.

alk. 50€/kpl

Nft-paketti "yksilöity"

Jokainen versio alkuperäisestä maalauksesta on uniikki kappale, jonka erityispiirteisiin voi asiakas vaikuttaa sovitun mukaan. @marigallerii vastaa kopioiden jakamisesta vastaanottajalle. 2,5% provisio. Minimitilausmäärä 50 kpl.

alk. 80€/kpl

Työn tilaaminen

Onko sinulla valmis idea vai vasta aavistus siitä, mikä miellyttäisi silmääsi? Pohditaan yhdessä unelmasi toteutus! Voit toimittaa sanallisia kuvauksia ajatuksistasi tai kuvia maalauksista, joiden tyyli tai värit miellyttävät silmää.

Kerrottuasi toiveesi, saat arvion työn toteutusmahdollisuuksista, toimitusajasta ja hinnasta. Maalauksia on mahdollista toteuttaa lähes kaiken kokoisena pyöreille, nelikulmaisille ja suorakulmaisille kanvaaseille. Maalauksissa on mahdollista käyttää tehosteena lyöntimetalleja tai aitoa lehtikultaa, jotka hohtavat kauniisti valon osuessa niihin.

Saat vähintään yhden luonnoksen toteutettavasta työstä. Luonnoksen hyväksyttyäsi alkaa taideteoksen luominen. Työn valmistuttua saat kuvia maalauksesta tai voit tulla sitä katsomaan paikan päälle Luumäelle ennen työn toimitusta. Teoksen maksu tapahtuu laskulla, jonka toimitan esimerkiksi sähköpostiisi.

Maalaukset toimitetaan ripustusvalmiina, eli ne eivät välttämättä vaadi kehystystä. Kanvaasien sivut on maalattu, joten teos näyttää hyvältä myös sivulta katsottuna. Toimitustavan voimme sopia erikseen. Toimitusmahdollisuuksia ovat Posti, Matkahuolto, nouto tai joissain tapauksissa jopa toimitus paikan päälle.

Nft-taiteen tilaaminen ja toteutus tapahtuu samalla tavoin kuin fyysisen taideteoksen. Toimitus toteutetaan sinun kryptolomakkkoosi erikseen sovitulla tavalla. Maksuvaihtoehtoina ovat raha (euroina) tai kryptovaluutta euroihin suhteutettuna.

Tehdään taideunelmistasi yhdessä totta!

taide